28 Eylül 2012 Cuma

Mama Mio Türkiye'de...

Londra’da dört güzellik uzmanı tarafından kurulan Mama Mio markası artık Türkiye'de. Markanın Harvey Nichols'ta gerçekleştirilen özel toplantısına, markanın yaratıcılarından Tanya Kazeminy Mackay da katıldı ve markanın doğuş hikayesini bizlere anlattı. Dört kadın, kendilerini daha iyi hissetmek ve daha iyi görünmek için bu işe girişmişler ve her ürünü bizzat  kendi cilt problemlerinden yola çıkarak geliştirmişler.

Markanın en beğendiğim noktalarından biri, kullanıcı için kötü olan her şeye hayır demeleri. Parfümleri bile doğal. Ayrıca ürünleri sunarken onu destekleyecek özel egzersizler de öneriyorlar. Günde sadece 60  sn. zaman ayırarak yapılabilen ve her bölge için farklılık gösteren egzersizler, ürünün kullanım kılavuzlarında yer alıyor.

Mama Mio, Türkiye’de şu an cilt bakımı, vücut bakımı, selülit/sıkılaştırıcı bakım ve hamilelik ürünlerini satışa sunuyor.  Harvey Nichols mağazalarından ulaşabilirisiniz.











27 Eylül 2012 Perşembe

Dr. Murad


Ünlü Amerikalı dermatolog Dr. Howard Murad, geçtiğimiz günlerde Türkiye'deydi. Sevgili Özlem Güsar'ın davetinde kendisiyle tanışma imkanı buldum. Davetlilerle tek tek ilgilenen Dr. Murad, sorularımızı yanıtladı. Kendisinin özellikle vurguladığı nokta, "Gülümseyin, suyunuzu yiyin, kusurlu olun ki mutlu ve uzun yaşayın ve her sabah kalkınca tacınızı takın". Ben de buradan size bu tavsiyeleri iletmek istiyorum.

Davette, Dr. Murad'ın yeni cilt ürünleri hakkında da bilgi aldık. Essential C Vitaminli Temizleme Jeli, Essential C Vitaminli Gündüz Nemlendiricisi ve yaşın ilerlemesiyle ciltte oluşan leke ve çilleri hafifletmeye yarayan Age Spot and Pigment Lightening Gel'ini sizlere de tavsiye ederim.