17 Kasım 2012 Cumartesi

PATOS MUTLULUĞUN CİPSİ

Migros Mutluluk Festivali'nden özel ürünler

Migros, 58.yılına özel 'Mutluluk Festivali' kampanyası düzenliyor.
Kampanyada, indirimli ürünlerin yanı sıra bu dönem için kalp şeklinde
üretilmiş özel tasarımlı ürünler yer alıyor. Köfteden güleryüzlü elmaya,
özel kokulu deterjandan, mutluluk tasarımlı kozmetik ürünlerine kadar her
çeşit ürün için yeniden tasarım yapılmış. Ben en çok kalp şeklindeki
Patos'un cipslerini ve Akmina sodaların üstündeki, muhteşem renklerdeki harika kaplamasına bayıldım.Kampanya 21 Kasım'a kadar devam ediyormuş. Bence bitmeden mutlaka 'Mutluluk Festivali'ne katılın ve özel ürünleri görün.

15 Kasım 2012 Perşembe

Christian Dior



Christian Dior, 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda yine iddialı. Bu sezon parlak kumaşlar, yanar döner elbiseler ve maskülen takımlar dikkat çekiyor. Dior’un sofistike tarzını ortaya koyan koleksiyonda, 2013 yazının sadelik akımından etkilenilmiş. Düz kesimlerdeki elbise ceketler, bizleri geçmişe götüren düz ve çiçek desenli kabarık etekler, önümüzdeki yazın favorileri arasında yer alacak. Koleksiyonda kullanılan renkler ise cıvıl cıvıl, özellikle kış mevsiminde olduğumuzşu günlerde insanın içini açıyor. Pembeler, yeşiller, sarılar ve canlı renklerin kullandığı modellerde, baharın tüm enerjisini görmek mümkün.Yeni sezon ürünlerini görmek istiyorsanız İstinye Park'taki mağazaya uğramanızı tavsiye ederim.

14 Kasım 2012 Çarşamba

Karınca Mağazası


Kanyondaki Karınca'ya her zaman bayılmışımdır. Her gittiğimde hepsi birbirinden orjinal, farklı, zevkli ve eğlenceli ürünler adeta beni benden alır. En gördüğüm kulaklıklı telefonda hem I Phone'unuzu şarj edebiliyorsunuz hem de I Phone şarjdayken açıp konuşabiliyorsunuz. Sanki ev telefonu gibi. Çok hoşuma gitti. :) Siz de Karınca'ya mutlaka uğrayın, kendinize uygun
bir şeyler bulacağınızdan eminim.

11 Kasım 2012 Pazar

rayaorganik.com'la organik lezzetler kapınızda


Sevgili Neslişah Alkoçlar'ın sahibi olduğu Raya Organik'i herkese tavsiye ederim. Raya Arapça'da yaşam çizgisi demek. Neslişah, sağlıklı beslenmek isteyenlerin Raya'yı kullanarak hayatlarına yeni bir çizgi getirmek istemiş. Adeta bir butik gibi yöresel özgün tatları organikle birleştiriyorlar. Raya'da, mutfağında organik ürünleri tercih edenler için yok yok. Taze meyve sebze, bakliyat, yumurta, tavuk, makarna, bal, zeytinyağı, müsli, nar ekşisi, kuruyemiş, çay olmak üzere her türlü organik gıda mevcut. Ben özellikle Toroslar'da üretilen çiçek ballarından çok memnunum.
Siz de sağlıklı, lezzetli ve taze ürünlerle beslenmek istiyorsanız, Raya ile mutfağınızda organik evrimi başlatabilirsiniz.
www.rayaorganik.com