5 Mayıs 2012 Cumartesi

Chanel

Color Splash

Charlotte Olympia


Charlotte ayakkabı koleksiyonunda bu sezon, yazın modası olan PVC
ayakkabılar farklı tarzı ve şık modelleri ile dikkat çekiyor. İşte size bir
örnek. Çok kullanışlı bir renk tonundan yapılan bu ayakkabının üstüne bir de
deniz kabuğu koymuşlar. Ortaya da bu güzellikte bir ayakkabı çıkmış.


Valentino


Geçmiş senelerde oldukça moda olan espadriller, bu sene de her markanın
koleksiyonunu süslüyor. Beni hakikatten çok eskilere götüren espadriller,geçimiş senelere göre bu sezon çok çeşide sahip. Modeller ve renkler o kadar sıra dışı ve güzel ki, hepsini birden alasım geliyor:) Her yaşa ve her zevkeuygun tarzda modeller bulmak mümkün. Benim hayran kaldığım ise Valentino'nun dantel modeli espadrili. Sizce bir espadril bundan daha şık olabilir mi? :)




4 Mayıs 2012 Cuma

Maison Francaise

Maison Francaise Dergisi’nin Yayın Direktörü Sevgili Melda Narmanlı Çimeni’in davetiyle, İngiliz Kraliyet ailesi ile ünlülerin çiçek tasarımcısı florist Judith Bulacklock ile yaptığı çiçek atölyesine katıldım. İnsanın içinin ısınmaya başladığı bu sıcak günlerde, rengârenk çiçeklerle dolu huzur dolu bir ortamda dostlarımla birlikte inanılmaz keyifli saatler geçirdik. Saatler diyorum çünkü saat 11:00’den 16:00’ya kadar süren uzun ama bir o kadar da eğlenceli ve terapi gibi bir organizasyondu. Çiçeklerin mis gibi kokusu da bu zevki ikiye katladı.
Çiçek tasarımında her zaman sadeliği tercih ettiğini bizlere anlatan Judith Bulacklock, yapması zor görünen bazı aranjmanları, kolaylıkla nasıl yapabileceğimizi gösterdi.
Yaptığımız işte sizlere çiçek tasarimlarimizdan ve sıcak ortamdan bazı örnekler ;))





Prestige


Hediye ve dekorasyonun seçkin mağazası Prestige, Akmerkez'den sonra şimdi de Nişantaşı'nda açıldı. Fabergé, Haviland Limoges, Dibbern, Jean Louis Coquet, Lladro, Royal de Champagne, Bernardaud, St. Louis, Hermes gibi dünyaca ünlü çok özel markaların buluştuğu Prestige'de, bütçenize uygun bir seçenek mutlaka bulabiliyorsunuz. Mağazada, ev, sofra, özel günler ve iş ile ilgili hediye ihtiyaçlarının yanısıra "Düğün ve Nişan Listesi" gibi hizmetleri alabiliyorsunuz. Özel dokunuşlarla evinizi baştan yaratmak ve sevdiklerinize ayrıcalıklı hediyeler almak istiyorsanız, bu şık mağaza tam size göre.



30 Nisan 2012 Pazartesi

Misela çantalar artık İstanbul’da


‘Misela’ markasının yaratıcısı Serra Türker, Türkiye’deki ilk mağazasını geçtiğimiz günlerde Asmalımescit Pera Residance'da açtı. İç mimarlığın ardından tekstil tasarımı üzerine eğitim gören Serra Türker’in birbirinden şık tasarımları New York'un şık butiklerinde satılıyor. Yabancı moda dergilerinde sıkça yer bulan çantalarında sanat ve tasarımı birleştiren Serra Türker, İstanbul ve New York arasındaki hayatını, modellerine yansıtıyor. Bu şık çantalara ulaşmamız artık çok daha kolay olacağı için çok mutluyum.




Dr. Dennis Gross Skincare

ALL Alpha Beta® Products

Ben cildime artık haftalık değil de günlük peeling uygulamaya başladım.
Neutrogena'nın peelingini kullanıyorum ama çok sevdiğim bir arkadaşım
geçtiğimiz günlerde Dr. Dennis'in ikili peelingini kullandığını, bu ürünün
hem cilt arındırıcı özelliğinin olduğunu hem de anti aging bakım yaptığını
ve inanılmaz memnun kaldığını anlattı.
Ben de bu peelingi bir an önce bulup denemek istiyorum. Videoyu ve ürün
görselini de hep beraber izleyelim diye koyuyorum.




Heider HB1 HB2 Anti Glare Gece Sürüş Gözlüğü.

Gece Gözlüğü artık Türkiye'de!
Özellikle gece araç kullananlar ve bilgisayar başında çok uzun saatler vakit geçirenler, gözlerinin kamaşmasından ve yorulmasından çok rahatsız olurlar.
Heider'ın gece gözlükleri, işte bu şikayetleri ortadan kaldıracak. 6 özel
kaplama ile üretilen gözlükler, parlamayı ciddi bir oranda azaltıyor.
Araçta, aynalardan ve diğer açılardan gelen yansımalar da bu gözlüklerle yok
ediliyor.
Özel Anti-Glare ve Anti-Reflective kaplama metoduyla üretilen bu gözlükler, aynı zamanda gündüz güneş gözlüğü olarak da kullanılabiliyor.