17 Mart 2012 Cumartesi

Pink Lemonade

Limonata ve pembe illaki sarı olucak deil ya :) Ben yaz aylarında çok kullanıyorum. Amazon com da satılıyor yada internette birçok güzel tarif var biraz değşiklik arayanlara!

Hermes

Hermes eşarpların özellikle kaşmir ve büyük boyutlu olanlarını çok beğeniyorum kullanışlı buluyorum.

Band-aid

Küçük çoçuğu olan arkaşlar bu ürün sizin için. Beni çok kurtardı ozellikle yaraların , çiziklerin mikrop kapmadan kapanması bu yara bandı ile mümkün çünkü kendiliğinden antibiyotikli.

16 Mart 2012 Cuma

Mulberry

Benim favorim sarı olanı.

Burberry

Burberry'den Orjinal gözlük arayanlara harika bir seçenek . Modeller bildiğim kadarıyla yeşil,sarı,kahve,ve kırmızı tonlarında ve çok havalı.

Gucci

Kendinizi çiçek bahçesinde yürüyormuş gibi hissedeceğiniz bir parfüm arajmanı.

15 Mart 2012 Perşembe

Taş Kahve

Geçmişi 1900'lerin başına uzanan ve günümüzde kahvehane olarak hizmet veren Taş Kahve'de oturup bir yandan kahvenizi yudumlarken, bir yandan da dünyanın en güzel günbatımlarından birine şahit olabilirmişsiniz. Gitmek için heycanladım.
Ayvalık Cunda Adası'nın sembol mekanlarından Taş Kahve'nin kendi ürettikleri zeytinyağından denedim.
Muhteşem lezzetteki kahvesiyle tanınan Taş Kahve'nin zeytinyağını da herkese
öneririm.

Dr.Murad

Firming Bronzer SPF 15, Hem makyaj hem cilt bakımı . Cilde bronz bir görünüm veriyor.Benim için yaz aylarının vazgeçilmez ürünü.

Dolce&Gabbana

Renk buketi. Görünce yeni renkleri içim ısındı.

MFB

Son günlerde kişiye özel sağlıklı beslenme programları giderek önem
kazanmaya başladı. Bu alanda pratik çözümler sunan MFB, yüksek kalorili
tatlardan vazgeçemeyenlere vicdan azabı çekmeden keyifle yiyebilecekleri
lezzetli ve hafif alternatifler sunuyor. Artık kekten , sandviçe korkmadan doya doya yiyip ideal kilonuza yaklaşmak miümkün. Üstelik bu lezzetler, kapınıza kadar geliyor:)

Epos7

Arkadaşlar sizlere ,Epos7 Derneği’nin Topkapı Saray’ında, Arzu Sabancı’nın ev sahipliğinde düzenlediği davetten bahsetmek istiyorum. Epos7 Derneği, kültürel emanetleri korumak, kültürlerarası iletişimi sağlamak, kültür ve sanat bilincinin geliştirilmesi amacı ile bu alanda sözlerin yanı sıra kalıcı işlere imza atmak isteyen 7 kişi tarafından 2011’in son aylarında kuruldu. Dernek, danışma kurulu üyesi İlber Ortaylı ile birlikte ilk faaliyetlerini Topkapı Sarayı’nın Konferans Salonu’nun yenilenmesini olarak belirlemiş. Amaçları bu özel mekânı, gerek ulusal gerekse uluslararası konferanslarda kullanılmak. Topkapı Saray’ında, kültür sanat bilincinin geliştirilmesi için konferanslar düzenlenmesi gerçekten çok önemli. Derneği bu önemli çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum J

Hiref

Çeşm-i Bülbülleri çok beğenirim. Bence hepsi tam bir sanat eseri. Geçen gün Hiref'te bambaşka bir çeşm-i bülbül alem tasarımına rastladım ve adeta büyülendim. :) Bakır ve altın tozu karışımı, cam çubuklarla elde üflenerek, ülkemizin önemli cam ustaları tarafından özel olarak üretilmiş.
Koleksiyonun siyah cam üfleme ve geleneksel mavi çubuklu çeşm-i bülbül serisinin de olduğunu belirteyim.

14 Mart 2012 Çarşamba

Tiffany & Co’s

Anahtarınız varmı bu kilitleri açmak için ?

Butterfly Yolculukta!

Butterfly Chocolate Duty free’lerde satılmak üzere’ Butterfly Travel Collection’ adı altında yepyeni bir koleksiyon hazırlamış. Valiz, çekçek ve el çantasından oluşan kutu tasarımlarının içine Türk tatlarından oluşan bir çeşit yapmış. Yöresel lezzetlerden geleneksel Türk içeceklerine, çini desenli çikolata kaplı lokumlardan çocuklar için düşünülmüş tatlara kadar uzanan heyecan verici çok hoş bir koleksiyon olmuş.

13 Mart 2012 Salı

Reed-Krakoff

2012 yazı gene cıvıl cıvıl Reed-Krakoff’un bu muhteşem çantası, kırmızı ve pembenin muhteşem birlikteliğini yansıtıyor. Bir çok renkle rahatlıkla kombin yapılabilir.

Mary Katrantzou

MK'dan benim Favorilerim.

Emu

Avusturalya’nın ünlü markası Emu, miniklerin kalbini çalmaya devam ediyor. Renk ve modelleriyle harikalar yaratan Emu’nun bu tasarımı, sizce de çok sevimli değil mi?

Giles

Müthiş bir etek! Bu eteği görünce diğerlerinin ne olduğunu sormadan
edemiyorum:)

Roger Vivier

Bu yaz çılgın desen ve renklere sahip.

Christian Louboutin

Kırmızı tabanlarıyla kadınların vazgeçilmezi olan CL’nin metal zımbalı ve çivili modellerine bayılıyorum ama bu tasarımı görünce çivili model böyle mi olmalı diye düşünmeden edemedim.

Jimmy Choo

Jimmy Choo’nun yeni ayakkabı koleksiyonunda, bu model ve renge bayıldım. Tarzı da çok şık, çok da rahat görünüyor.

11 Mart 2012 Pazar

Tay Mum

Birbirinden özel ve farklı çeşitlerde bir sürü mum bulabileceğiniz bir adres Tay Mum.
Evinizde , Bahçenizde , çakıl taşı görünümü bence yaz mevsimi icin harika bir dekorasyon.