31 Mart 2012 Cumartesi

Madonna

Yeni çikan parfümünü meraktayım.

Jason Wu

Değşik tarzını seviyorum. Seçtiklerimi beğenirsiniz umarım.


GIVENCHY

2012 Kışı heycanla bekliyorum.

VBH

VBH'in tonlarını ve orjinal modellerini çok seviyorum. En güzeli bu renk ama henüz rastlamadim gören olursa haber bekliyorum :)

Ziganov

Kizlar bu haberim size! Renkli sigaralar çooook havalı. Benim favorim pembe ve mor tonlari. Birçok markada mevcut ama Ziganov u Londra'da bulmak mumkün.


Converse

Herzaman bayılırım Converse'e .Bu modeller yeni favorilerim.

30 Mart 2012 Cuma

Opi

Tasarımcı Betsey Johnson OPİ ile işbirliği yapıp, rengârenk bir oje koleksiyonu hazırlamış. Üstelik ojenin içindeki parfüm sayesinde elleriniz mis gibi kokuyor. Renkler inanılmaz, ben bayıldım eminim siz de çok beğeneceksiniz. Cıvıl cıvıl bir yaz bizi bekliyor.

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo’nin pembe ve mavi clutchları çok ama çok şık; fark yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olabilir.

29 Mart 2012 Perşembe

Marc By Marc Jacobs

Çok şeker görünüyorlar bayıldım.

Alexander Wang

Benim seçtiklerim.

MaxMara


Carte Blanche’nin Sportmax tarafından üretilen koleksiyonunu çok beğendim. Öğrendiğime göre Sportmax’in ilk sanatsal limited edition koleksiyonuymuş. Çok yönlü bir sanatçı olan Lola Schnabel, Carte Blanche’nin yeni koleksiyonu için üç şal, bir tişört ve bir çanta tasarlamış. Bu sanatsal koleksiyon, Türkiye’de Kanyon MaxMara mağazasında satışa sunuluyor. Tavsiye ederim.

28 Mart 2012 Çarşamba

Prabal Gurung


Prabal Grung, benim renklerim diyebileceğim mor ve tonlarını, bu sene ilkbahar/yaz modellerine taşımış. Ünlü fotoğrafçı Nobuyashi Araki'nin “Sensual Flowers” isimli fotoğraf serisinden esinlenerek hazırlanan elbiselerde, gömleklerde ve ceketlerde hep mor tonları kullanılmış. Çok da şık olmuş, çok beğendim. Michelle Obama, Sarah Jesica Parker gibi birçok ismin tercih etti markadan bazı favorilerimi sizinle paylaşmak istedim.

GAP Kids


GAP Kids yeni sezonda, kız çocuklar için ünlü moda tasarımcısı Diane Von Furstenberg ile çalışmış. Ortaya da hepsi birbirinden güzel, cıvıl cıvıl modeller çıkmış. Terlikler, elbiseler, taytlar, şapkalar, çantalar ve daha bir çok modelin bulunduğu koleksiyonun satışı bugün başladı. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon bence akşamı çıkarmadan tükenir. Benden söylemesi .