25 Mayıs 2012 Cuma

Epos7 Derneği


Dün, Epos7 Derneği’nin Four Seasons Otel’deki davetine katıldım. Kültürel emanetleri korumak ve kültür sanat bilincini geliştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren dernek, , Topkapı Sarayı'nın tarihi konferans salonunu restore ederek yakın zamanda faaliyete geçirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Parla mücevheratın derneğe verdiği desteğe teşekkür amacıyla düzenlenen davette, önce Perla mücevheratın sunumunu dinledik ardından da dünyaca ünlü soprano Demetra Mustafaoğlu’nun muhteşem sesi ile oldukça keyifli bir gün geçirdik.


Nails Inc.


Yeni ojeler çok değişik ve enteresan. Artık firmalar klasik ojelerin yanı sıra çok faklı şeyler üretmeye başladılar. Çatlayan oje, kalıcı oje, renkli french derken şimdi de manyetik ojeler çıktı. Benim bu ara favorim Nails Inc.'in manyetik ojeleri. Ojeyi iki kat sürdükten sonra ojenin kapağındaki mıknatısı, tırnağa yaklaştırıyorsunuz. Ojenin içindeki demir parçacıkları, mıknatısa göre yıldız, dalga gibi şekiller alıyor. Ortaya da bu güzel şekiller çıkıyor.

24 Mayıs 2012 Perşembe

Vestel & Partykids


Vestel'in Bugs Bunny, Spiderman ve Tweety'li yeni çocuk TV'lerinin Party
Kids'teki lansmanındaydım. TV'ler çok şeker ve çocuklar için müthiş keyifli
ve eğlenceliler. TV'de bu çizgi film kahramanlarını izlerken aynı anda da
televizyonlarını çerçevesinde bu kahramanları görmek, çocukların keyfini
ikiye katlayacak:)






Harper's Bazaar


Yurtdışında ve Türkiye’de her zaman severek takip ettiğim dergiler arasında olan Harper’s Bazaar ile geçtiğimiz ay bir çekim yaptık. Yurtdışında yapılan çekimleri, burada benimle yapmak istediler. Hep farklı tarzdaki konusu ile dikkat çeken bu çekimlerden büyük keyif aldım. Gece elbisesi giyip çimlerin uzerinde poz vermek gerçekten çok sempatikti.Bu sıcak kareleri sizinle de paylaşmak istedim.




22 Mayıs 2012 Salı

Polar moda üssü :))

Sevgili Sevim Uyar'ın butiği Nişantaşı'nda, Akaretler yolu üzerinde. Harika bir butik diyebilirim çünkü her şeyden sadece bir tane var. Butikte hepsi birbirinden güzel, özenle seçilmiş markalar ve ürünler var. Ninna Ricci'den Oscar De La Renta'ya, Stella McCartney'den Carolina Herrera'ya kadar her türlü abiye ile spor ve şık kokteyl elbiseleri mevcut. Özellikle Nahem Kaan'ın tuvaletleri benim favori parçalarım arasında.






Alkoçlar Alaçatı

Sevgili arkadaşım Gülşah Alkoçlar'ın Çeşme Alaçatı'da açtığı otel, bence yaza damgasını vuracak. 19 Mayıs'ta Altay ile sezonu açan otelin sezonu başarıyla tamamlayacağı şimdiden belli. İlk haftanın konukları arasında da Gülşah ve benim yakın arkadaşımız Sitare Akdilek ile annem Deniz Tanık yer alıyordu:) Her ikisi de oteli ziyaret edip gezdiler ve oldukça beğendiler. Size de tavsiye ederim. Yolunuz Alaçatı'ya düşerse mutlaka uğrayın.