24 Mayıs 2012 Perşembe

Vestel & Partykids


Vestel'in Bugs Bunny, Spiderman ve Tweety'li yeni çocuk TV'lerinin Party
Kids'teki lansmanındaydım. TV'ler çok şeker ve çocuklar için müthiş keyifli
ve eğlenceliler. TV'de bu çizgi film kahramanlarını izlerken aynı anda da
televizyonlarını çerçevesinde bu kahramanları görmek, çocukların keyfini
ikiye katlayacak:)






7 yorum:

  1. tog bazar postu da yapacakmısınız ordan da böyle güzel resimler gelecek mi begüm hanım?

    YanıtlaSil
  2. ben artik anladim, gune gider gibi o davet senin bu davet benim geziosunuz da, ki banane herkes istedigi yere gider, anlamadigim cocuklar icin olan bi etkinlige takip takistirip, canta ayakkabi gostermeye gitmek neden? Kimse artik inkar etmesin, herkes resmini cektirme kaygisiyla gidiyo, hatta yeni bi akim moda ve sosyete de yaranmak, kimsenin de katildigi davetlerdeki asil amaci umursadigini sanmiyorum, yani insanlarin icin de bu derece kendini gosterme meraki varmis, merakla izliyorum. Cok ciddiyim bu sosyete olarak adlandirilan kadinlarin eziklikten kaynaklanan Hermes canta merakindan bile sosyolojik tez yazilir.

    YanıtlaSil
  3. Bu adsız ne diyor şimdi? Bu hanımların kendini gösterme hava atma çabaları yokki. Belirli davetlere çağrılıyorlar elbette gidecekler kaldı ki hepsinin maddi durumu standartın çok üstünde elbette pahalı çanta takacaklar parası olan her kadın yapar bunu ayrıca onca paraya rağmen çok da mütavazi bu hanımlar tanımıyorum yüzyüze hiçbirini ama öyle olduklarını okuyup izliyorum hepsi de yardımseverler. Davete katılmanın nesi gösteriş oluyor? Bu hanımlar toplumun önde gelen hanımları her ülkede böyle bir kesim vardır. Bunu böyle kabaca eleştireceğinize bu hanımların statülerini ne doğru kullandığını görün. Tog bazar'dan tutun çaba derneğine kadar her yerde bu hanımları görmek mümkün gereksiz şeylere takılıcağınıza bunu görün. Hazımsızlık böyle bir şey. Özür dilerim begüm hanım ama sizi çok sevdiğim için yazdım:)

    YanıtlaSil
  4. Eminim ADSIZ aynı statüde olsaydın ve aynı maddi imkanlara sahip olsaydın senin de Hermes çantaların ve davetlerin üzerine ayrıca bir tez yazılırdı.

    YanıtlaSil
  5. Zaten bazı yerlere statüleri yüksek olan insanlar özellikle çağrılıyor. Seni, beni, adsızı çağırmadıklarına göre:) Onların standardı bu. Gayet doğal Hermes, Chanel v.s. takmaları. Normal seviyedeki insanlar için Koton, Zara, Mango v.b. gibi yerlerden giyinip,takıp takıştırmak nasılsa o seviyedeki insanlar için de bunları kullanmak çok normal.

    YanıtlaSil
  6. Herkes kendi fikrini saygı çerçevesi içinde bildirmekde serbest. Fakat lütfen insanlari şık ve güzel giyinior diye de eleştirmeyelim. Merak ediyorum çoçuklar için olan etkinlikde nasıl giyinilirmiş. Adsız yorumcumuz göstersin madem çok biliyor ya belli tezde yazacak kapasitede. Maddi durumu elveren istediğini gıyp takmakda serbest. Hermes takıp hayır yardımına daha fazla para harcayan çok. Ayrıca eğer kişi kendisi için onu mutlu eden birşeyler yapmazsa, ki bu Chanel yada Hermes'e para vermek olsun, etrafındakileride mutsuz eder.
    İnsanların giyim/modaya harcadığı para miktarı az yada çok seçimleri kimseyi alakadar etmez.

    xxx

    YanıtlaSil
  7. Bide televizyonları görseydik iyiydi...

    YanıtlaSil