15 Mart 2012 Perşembe

Taş Kahve

Geçmişi 1900'lerin başına uzanan ve günümüzde kahvehane olarak hizmet veren Taş Kahve'de oturup bir yandan kahvenizi yudumlarken, bir yandan da dünyanın en güzel günbatımlarından birine şahit olabilirmişsiniz. Gitmek için heycanladım.
Ayvalık Cunda Adası'nın sembol mekanlarından Taş Kahve'nin kendi ürettikleri zeytinyağından denedim.
Muhteşem lezzetteki kahvesiyle tanınan Taş Kahve'nin zeytinyağını da herkese
öneririm.

6 yorum:

  1. Denemek isterim
    Nasil ulasabilirim ?

    YanıtlaSil
  2. Çocukluğumun geçtiği mekanlardan bitanesidir Taş Kahve... Sanki hep orada yaşadım gibi gelir bana:) Benim ailem Körfezdendir her yaz oradayım:) En güzel nefesin Ayvalık ve Burhaniyeden alındığına inanırım:) Yağlarımız şahanedir hele salata için harikadır. Soyadımdan da belli olduğu gibi ailem yağ işinde :) Tadımlık olarak denedim başarılı olmuş tadı ama bizim daha başarılı üretimimiz olduğunu söylemedn geçemem :))) Post sayesinde bi Ayvalık havası alıp geldim:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ayvalık benim hayatımda ki en önemli mekanlardan biridir... Bayılırım hatta hayatımın bi dönemini Cundada yaşamak istiyorum :) Taş kahvede her gittiğimde kahve içip dondurma yediğim hatta abartıp lokma bile yerim. Geçen sene Zeytin yağları ile tanışmıştım salata için oldukça başarılı tadı... Benim ailem de körfez tarafındandır yazları hep ordayım... Cundayada her fırsatta kaçarım. Hatta soyadımdan da anlaşılabileceği gibi bizde yağ işiyle uğraşıyoruz ve bizim yağlarımız konusunda daha iddialı olabilirim (torpil değil gerçek:))
    Post sayesinde gene Cundaya gittim çok teşekkür ederim:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. sakızlı türk kahvesi çok güzel
    herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Taş Kahve'nin adaçayı, damla sakızlı türk kahvesi, dibek kahvesi en sevdiğim lezzetlerdendir.Zeytinyağı olduğunu şimdi sizin vesilenizle öğrenmiş oldum ve çok sevindim. Hemen netten araştırdım ve baktım ki (taskahve.com.tr) web sayfasından kredi kartıyla da alabiliyoruz. Teşekkürler Begüm hanım.

    YanıtlaSil
  6. harika bi aramosaı var,çok hafif ve leziz..benimde kullandığım bi ürün..çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil