14 Temmuz 2012 Cumartesi

Pilli tereyağ bıçağı


Buzdolabından yeni çıkmış tereyağını, ekmek üzerine sürmek büyük bir
derttir. Tereyağını ekmek üzerine sürerken, ekmek diliminiz şekilden şekle girer, parçalanıp dağılır. Ancak İngilizler, tüm bu olumsuzlukları ortadan
kaldıran bir bıçak üretmişler.
Bıçak, tereyağını eritme kıvamına getirerek kolayca ekmeğe sürülmesini
sağlıyor. Böylelikle katı yağ yemekten de bizleri kurtarıyor. Pille şarj
olan tereyağ bıçağı 41.8 derece sıcaklığa kadar çıkıyor ve 30 saniye icinde tereyağının ekmek üzerine düzgünce yayılmasını sağlıyor. Bir an önce Türkiye'ye gelmesini diliyorum



4 yorum:

  1. En sevdiği öğün kahvaltı olan birisi (yani benim) için harika bir icat :)

    YanıtlaSil
  2. begüm hanım twitterda çok aradım sizi bulamadım link atar mısınız rica etsem?

    YanıtlaSil
  3. Super bişeymiş bu...

    YanıtlaSil