19 Mayıs 2012 Cumartesi

TOG Bazar İçin Geri Sayım Başladı... TOG Bazar 22 Mayıs’ta Esma Sultan Yalısı’nda…


Türkiye’de “gençlerin sivil toplum kuruluşu” olarak 10.yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar’ın altıncısını bu yıl 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirecek. Ünlü markaları biraraya getiren TOG Bazar’dan elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.
Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından her yıl düzenlenen TOG Bazar‘da bu yıl hedef 400.000TL gelir elde ederek Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere destek sağlamak. Geçtiğimiz yıl TOG Bazar’ı 1700 ziyaretçi gezmiş ve 329.000 TL gelir elde edilerek TOG projelerine aktarılmıştı.
Her sene olduğu gibi Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek olan TOG Bazar’ a bu sene 100’ün üzerinde firma birbirinden özel tasarımlarıyla katılıyor. Assos, Ege Yapı Group , Rasen İnşaat ve La Maison des Fleurs co-sponsorluğunda düzenlenecek olan TOG Bazar’da her firma kendileri için ayrılan standlarda ürünlerini satışa çıkaracak.

TOG Bazar kapsamında ayrıca, cemiyet, sanat ve iş dünyasının genç kuşağından önemli isimler tarafından tasarımı yapılan t-shirtler’in de satışı gerçekleşecek. Aralarında Ezgi Kramer, Buse Terim, Aslı Tandoğan, Yasemin Dormen, Esma Karamancı, Pelin Akın, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Ferhan Şensoy, Pınar Sabancı, Irmak Köseoğlu, Begüm Eyilik ve Zeynep Köseoğlu gibi isimlerin bulunduğu bu genç kadınlar TOG için çok özel t-shirtler tasarladılar. Her biri 50 liradan satılacak olan bu t-shirtlerden elde edilen gelir TOG’lu genç kadınlara destek için yürütülen “Kadın Hakları Eğitici Eğitimi” projesinin hayata geçmesine katkıda bulunacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder