16 Nisan 2012 Pazartesi

Pijama Trendi


Pijama modelleri ilk çıktığında birkaç sene evvel arkadaşım Gülşah Alkoçlar giymişti. O zaman çok farklı gelmişti bu tarz. Orjinal ve oldukça rahat olan bu modelleri, bu sene bir çok markada yaygın bir şekilde görüyoruz. İster tek alt pantolonu, bir atletle kombinleyebilirsiniz ki bu bana çok güzel geliyor. İsterseniz de tam takım alıp rahat bir kıyafet elde edebilirisiniz.
Benim Favorim Salma Hayek'inde giydiği Stella McCartney'in kırmızılı tasarımı. Zaten yazın sıcaklarda rahat ve püfür püfür giyinmek çok güzel güzel ve bu takımlar da çok kolay bir seçim.




7 yorum:

  1. bloğunuzdan yeni haberim oldu geç olsada hayırlı olsun diyerek başlamak istiyorum.:) ve küçük bir önerim olucak dikkate alırsanız bloğunuzun görselleriniğ daha kaliteli fotoğraflardan seçmelisiniz yoksa blog hiçbir zaman yeterince dikkati çekmez kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. begüm hanım sizi çok beğeniyorum hem stiliniz hem de duruşunuzla...yeni paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  3. begüm hanım sizi yakından takip ediyorum ve çok beğeniyorum ...yeni paylaşımlarınızı heyecanla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  4. Tv'de izlemek guzel oldu,sade ve fresh gorunuyordunuz!

    YanıtlaSil
  5. Emel cim izledinmi ;)?? Çok sevindim şu an rahatladım çünku sabahtan beri kalbim
    Yerinde deildi ;)Canlı yayın korkunç birşey miş sonlara doğru rahatliorsun . Bende tutulup nefes alamam diye blogda yazmaktan vazgeçtim sabah umarim kimse bayılmami gormesin diye ;) ama şimdi bitti rahatim ve sevindim izlemene .

    YanıtlaSil
  6. Begüm hanım haberturk deki programda muhteşemdeniz.Zerafetiniz şıklığınız sayesinde kanal değiştirmedim sayenizde içim açıldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mersiii bayılıyorum güzel yorumlara :))
      Canli yayin heycanindan kendimde deildim
      Ama İdare ettim
      Galiba ;)

      Sil