31 Mart 2012 Cumartesi

Ziganov

Kizlar bu haberim size! Renkli sigaralar çooook havalı. Benim favorim pembe ve mor tonlari. Birçok markada mevcut ama Ziganov u Londra'da bulmak mumkün.


5 yorum:

  1. paris'de de pink elephant'lar vardi pembe pembe.. ama aslinda sigara korkunc birsey

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bilmiyorum farkinda misiniz ama, sizi ornek alan pek cok bayan varken, onlara kalkip 'Renkli sigaralar çooook havalı' demeniz biraz antipatik.

    Elbette ki kendini bilen, kisiligini oturtmus biri kalkip sigara tavsiyesi gordu diye kendine bir sigara yakmayacak ama genede tavsiyede bulunurken biraz mantik lutfen!

    YanıtlaSil
  3. Bence bu post u silmelisiniz.Kendinizmi yazdiniz bilmiyorum ama okuduysaniz eger cok talihsiz bir post olmus.Hayir spordan saglili beslenmeden bahsedipte sonra hoppa bir marifet gibi insanligin bir sorunu olan sigarayi ozendirici bu postunuzu ne anladim ne anliyicam.tabiki kendi arkadaslariniza laf arasinda sohbet edebilirseniz ama gunde 3000 kisi tikliyor dediginiz bir yerde bir anne olarak bunu kabul edemem.Hayir cocgunuzada bak oglum ne seker tatli sigaralar hadi yak bitane mi diyeceksiniz.Nesi havali alahaskina havayi kirletmekten nefesinizini kokutmaktan cigerleriniz hasta etmekten etraftaki pasif icicileri zehirlemekten baska ne meziyeti var Begum hanim.Yani yarinda aa bakin bu haplar insani ucuruyor dersiniz biraz sagduyu lutfen

    YanıtlaSil
  4. Bence Begüm hanım bu post ile bazı kendi çevresindeki sigara kullanan ve onu buradan da takip eden yakın arkadaşları için hazırlamış .Ayrıca bloglar tüm bloggerlar için kendilerinin özgür platformu. Beğendiklerini ve istediklerini paylaşmakta özgürler. Ve koskoca insanlara hitap eden bir yer. Çoluğunu çocuğunu çok düşünen de internette nereleri gezmesini istiyorsa orayı açar, istemediği yerlere de şifre koyar, engeller.Sigaraya gelene kadar da "bir anne" olarak internette daha neeee siteler var onları ne yapacaksınız sayın Adsız? Çocuğunuzu o sitelerden nasıl koruyacaksınız??

    YanıtlaSil